Duurzaam overnachten in een Tiny House

Duurzaam overnachten in een Tiny House

Klein wonen, groot genieten. De trend van de tiny house heeft bewezen dat je niet altijd veel ruimte nodig hebt om een geweldige vakantie te beleven. Een tiny house is vaak niet groter dan 50m2, vrijstaand en vrijwel energieneutraal. Door de kleine ruimte hoef je immers weinig te stoken. Daarnaast compenseren zonnepanelen het energieverbruik. Hierdoor heeft een verblijf in een tiny house een kleine ecologische voetafdruk. In deze tijden waarin het klimaat wel wat hulp kan gebruiken is een verblijf in dit type vakantiehuisje een mooi gebaar voor onze planeet.

Een tiny house is niet alleen een duurzame vakantiewoning, maar vooral een gezellig en sfeervol plekje. De tiny houses op Ecohuisje zijn niet alleen slim ingericht, maar ook gebouwd van duurzame materialen. En dit geeft ook nog eens een hele fijne sfeer aan het Ecohuisje. Ondanks het kleine formaat hoef je niet in te leveren op comfort.

De Tiny house vindt zijn oorsprong in de ‘Tiny House Movement’. Deze levensstijl is overgewaaid vanuit Amerika en heeft als doel om in het dagelijks leven minder te consumeren en te leven op een oppervlakte van 15 tot 50m2. Waar de aanhangers van deze levensstijl permanent wonen in een tiny house maakt Ecohuisje het mogelijk om tijdens jouw vakantie te ervaren hoe het is om meer te genieten met minder.