Duurzaam overnachten in een boomhut

Duurzaam overnachten in een boomhut

Slapen in een boomhut, hoog boven de grond. Je hoort de dieren boven en onder je ritselen. Is het een eekhoorn of een mus? Of is het gewoon de wind? Dit klinkt als een belevenis tijdens jouw kindertijd, maar wist je dat je tegenwoordig in een boomhut jouw vakantie kan vieren? Gewoon in Nederland, en de boomhutten zijn nog duurzaam ook.

Op Ecohuisje vind je een aantal fantastische boomhutten waar jij een onvergetelijke vakantie kan boeken. Deze boomhutten zijn met veel aandacht ontworpen en gebouwd. Door gebruik te maken van veel natuurlijke en duurzame materialen wordt niet alleen het milieu gespaard, maar zijn deze boomhutten ook één geheel met de omgeving.
Het verblijf in de boomhut is een bijzondere ervaring. ‘S ochtends ontwaak je met het gezang van de vogels. En als je mazzel hebt spot je in de schemer misschien een zwijn of een hert. Je zit midden in de natuur, maar er is uiteraard aan alles gedacht. Sommige boomhutten doen niet onder voor een luxe villa. Maar uiteraard altijd zo duurzaam mogelijk.

Door de locatie van deze duurzame vakantiewoningen hoef je alleen maar de trap af te lopen en je begeeft je in de natuur, vaak dicht bij wandel- en fietsroutes. En doordat Nederland 20 nationale parken, en honderden natuurgebieden rijk is, ben je altijd in de buurt van één of meerdere schitterende plekjes om te ontdekken