Duurzame bijzondere overnachtingen

Duurzame bijzondere overnachtingen

In slaap vallen door het deinen op het water, starend naar de melkweg onder een glazen plafond. Wakker worden met het gezang van vogels. De ochtenddauw maakt plaats voor een zonnestraal, de eekhoorntjes ritselen op het dak van de boomhut.
Soms zijn het de kleine dingen die een ervaring onvergetelijk maken. Bij Ecohuisje begrijpen wij dat als geen ander. Naast de brede keuze aan duurzame vakantiehuisjes vind je bij ons ook dat speciale plekje waar je naar op zoek bent. Een avontuurlijke boomhut, een trekkershutje op een vlot of een oude omgebouwde silo. Stuk voor stuk verborgen geheimen waar een overnachting echt een belevenis is.

Een omgebouwde silo is niet alleen bijzonder om een keer te overnachten, het is ook nog eens duurzaam, omdat dit vakantiehuisje is gemaakt van een echte oude silo. Zo krijgt een stuk metaal een mooi tweede leven waar jij ook nog eens van kan genieten. Op deze manier zijn veel van de bijzondere vakantiehuisjes omgebouwd: een oude legervoertuig, een oude schaftkeet of een huisje van gerecycled karton, circulair bouwen kan echt heel gaaf zijn! Alle duurzame vakantiewoningen staan direct in contact met de natuur. Dus welke accommodatie je ook boekt, je bent altijd in de buurt van wandel- en fietsroutes en mooie natuurgebieden.