Duurzaam overnachten in een Design Huisje

Duurzaam overnachten in een Design Huisje

Een design huisje kenmerkt zich door gedurfde architectuur te laten samensmelten met de omgeving. De grote raampartijen spelen met het licht en brengen de natuur naar binnen. Natuurlijk materialen voeren de boventoon en qua interieur is aan alles gedacht. Er wordt veel aandacht besteed aan comfort en gemak, maar het mag soms ook minimalistisch zijn. De aanwezige bedden zijn van goede kwaliteit en geven jou die nachtrust waar jij naar verlangt. En door gebruik te maken van de nieuwste technieken, zijn de design huisjes erg duurzaam.

Op Ecohuisje hebben wij een groot aantal design huisjes met een echte ‘wauw-factor’. Deze duurzame vakantiewoningen trekken de aandacht qua uiterlijk, maar zijn ook nog eens duurzaam gebouwd. Doordat de huisjes relatief nieuw zijn, zijn veel nieuwe materialen en technieken toegepast zoals warmtepompen, lage temperatuur verwarming en HR+++ glas. Hierdoor zijn de huisjes vaak energieneutraal en is de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk.

Onze design huisjes zijn overal te vinden. Soms in het bos, soms op een kleinschalig vakantiepark en soms op het water. Maar in alle gevallen geldt dat het huisje omringd is door rust en natuur. Daarnaast liggen alle huisjes dichtbij schitterende natuurgebieden waar je talloze activiteiten kan ondernemen zoals wandelen, fietsen en watersport.