Ecohuisje gelanceerd!

11 oktober 2021

Yay, het is zover! Ecohuisje is LIVE! Wij zijn enorm blij jullie ons "kindje" te mogen laten zien. Ecohuisje is een online platform waar je duurzame vakantiehuizen - en andere ecovriendelijke accommodaties - kunt vinden. Wil jij duurzaam op vakantie? Welkom op Ecohuisje. Wij tonen namelijk alleen maar duurzame vakantieverblijven!

Duurzame vakantiehuizen voor iedereen

Ecohuisje is dé ideale plek voor iedereen die graag op vakantie wil naar een fijn vakantiehuis, maar tegelijkertijd ook graag het milieu wil sparen door de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Let op: dit gaat prima samen! Bekijk alle ecohuisjes die je op onze website vindt maar eens. De accommodaties zijn vanzelfsprekend duurzaam, maar ook zeer divers. Zo vind je op Ecohuisje eco vakantieverblijven variërend van glamping tot design vakantiehuizen.

Op dit moment hebben wij de eerste 50 duurzame vakantiehuizen voor je geselecteerd, máár we zijn - en gaan - druk voor jullie aan de slag om hier meer vakantiewoningen aan toe te voegen.

Ecohuisjes

Het selecteren van ecohuisjes doen we overigens zeer zorgvuldig. De ecohuisjes moeten voldoen aan een aantal criteria op het gebied van duurzaamheid voordat ze opgenomen worden op Ecohuisje. Zo waarborgen wij de kwaliteit en weet jij zeker dat je verblijf duurzaam is!

Bij ieder ecohuisje tonen wij de ecoscore die de mate van duurzaamheid van een verblijf aangeeft en daarnaast kun je bij iedere accommodatie ook zien welke duurzaamheidsmaatregelen er getroffen zijn.

Uiteraard komt er bij duurzame vakanties ook veel eigen verantwoordelijkheid kijken, maar ook op dat gebied hopen we jullie te kunnen inspireren en helpen! In ons inspiratie blog geven we tips en informatie over duurzaam vakantie vieren en duurzame vakantiehuisjes.

Wie zit er achter Ecohuisje?

Ecohuisje is opgericht door Jorrit en Laurens. Wij zijn twee liefhebbers van de natuur én we ontdekken graag nieuwe plekken. Dichtbij of ver weg. Wil je meer over ons weten? Lees dan de 'over Ecohuisje' pagina. Heb je vragen? Lees onze veelgestelde vragen of neem contact op.

Volg ons ook op Facebook en Instagram voor tips, nieuws, aanbiedingen en natuurlijk de leukste ecohuisjes!

Wij hopen dat we met Ecohuisje kunnen bijdragen aan het vinden van jouw duurzame vakantieverblijf. Veel plezier! 

Terug naar blogoverzicht