Beerze Bulten opent 7 duurzame Wikkelhuisjes

27 juli 2022

Het kleinschalige vakantiepark De Beerze Bulten is al jaren een populaire vakantiebestemming waar je optimaal geniet van rust, natuur en gave vakantiehuisjes. En daar zijn sinds deze maand drie duurzame Wikkelhuisjes aan toegevoegd. Daarmee vergroten ze niet alleen hun aanbod van verschillende type huisjes, maar met deze nieuwe huisjes legt het park nog meer de nadruk op duurzaamheid.

De nieuwe wikkelhuisjes zijn stuk voor stuk schitterende huisjes. Het unieke en herkenbare ontwerp past perfect bij het natuurlijke karakter van het park. Ook van binnen is veel aandacht besteed aan de inrichting en design. Ze zijn warm, sfeervol en bovendien zeer praktisch ingericht. Zo verandert een kastenwand in één handomdraai in een comfortabel bed.

Op het gebied van duurzaamheid zijn de wikkelhuisjes echte meesterwerken. De basis van het huisje bestaat uit een laag plaatkarton. De buitenlaag bestaat uit duurzaam hout en ook van binnen is het hele huisje afgewerkt met duurzaam hout. De huisjes zijn erg goed geïsoleerd waardoor het in de zomer lekker koel blijft, en in de winter eenvoudig te verwarmen is.

Op de Beerze Bulten zijn 2 verschillende type wikkelhuisjes te boeken: twee compacte wikkelhuisjes en vijf wikkelhuisjes XL. Beide type huisjes bieden slaapplek voor 4 personen waarbij de XL variant ruimer is opgezet en bovendien over een aparte slaapkamer en een vaatwasser beschikt.

Méér info & boeken → Bekijk Wikkelhouses op Beerze Bulten

Terug naar blogoverzicht